Contacteer ons nu: 016 67 01 70

Voegwerken Tom Vounckx uit Aarschot doet uw gevels herleven

Als familiebedrijf van vader op zoon is Voegwerken Tom Vounckx uit Aarschot een vaste en betrouwbare waarde in de regio. Voegwerken en andere gevelwerken worden netjes en binnen de afspraken afgewerkt bij particulieren of in onderaanneming. 

Voegwerken

Voegwerken in Aarschot zijn voortaan een klus voor voeger Tom Vounckx. Ik voeg nieuwe gebouwen in de kleuren die u wenst.

Gevelrenovatie

Laat uw gevel weer stralen zoals vroeger dankzij een grondige gevelrenovatie. De oude voegen worden verwijderd en vernieuwd terwijl de barsten worden weggewerkt.

Gevelreiniging

Mossen en groene schijn hebben geen kans meer met de gevelreiniging van Voegwerken Tom Vounckx. Door middel van hoge druk wordt uw gevel opgepoetst.

Gevel zandstralen

Hardnekkiger vuil wordt aangepakt door uw gevel te zandstralen. Het zand verwijdert zwarte sporen van bijvoorbeeld de jarenlange weersinvloeden.

Kitwerken

De afwerking wordt uiteraard niet vergeten bij Voegwerken Tom Vounckx. Met kitwerken zullen uw gevels weer voor vele jaren bestand zijn tegen vocht en tocht.

Contact

Contacteer me om een afspraak te maken voor voeg- en gevelwerken. Ik kom langs voor opmetingen en bezorg u binnen de week een gratis prijsofferte.