Contacteer ons nu: 016 67 01 70

Dakreiniging met kennis van zaken

Iedereen wil graag dat zijn dak er altijd piekfijn blijft uitzien. Maar na een aantal jaren zult u merken dat er toch wat vuiligheid en mos te bemerken is. In dat geval kunt u probleemloos een beroep doen op Tom Vounckx voor een professionele dakreiniging in Aarschot en omgeving.

Met hogedrukreiniger

Om ervoor te zorgen dat zelfs het meest hardnekkige vuil en mos op het dak verwijderd wordt, schieten we graag in actie met de hogedrukreiniger. Zo gaan we snel en diep alle vuiligheid en zal uw dak er na afloop weer helemaal als nieuw uitzien.

Vanzelfsprekend nemen we meteen ook uw dakgoten mee onder handen, zodat het regenwater weer beter zal afgevoerd worden. En u heeft voor uw dak achteraf de keuze om een te laten aanbrengen voor een duurzamer resultaat. Zo kunt u langer geniet van een mooi dak.

Neem snel contact op

Mochten er nog bepaalde vragen zijn die u zich stelt over de dakreiniging door Tom Vounckx in Aarschot en omgeving, aarzel dan zeker niet om meteen contact met ons op te nemen. Wij helpen u met veel plezier meteen verder.